ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

bigstockphoto_A_Handsome_Professor_Smiling_W_4925873

Εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναθέτοντας τη μετάφραση των κειμένων σας στην Αρχειοθήκη είστε σίγουροι για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την εμπειρία που θα εισπράξετε από τις υπηρεσίες μας, καθώς συνεργαζόμαστε με ένα παγκόσμιο δίκτυο 6.000 γλωσσολόγων, μεταφραστών και γνωστών επαγγελματιών του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, για περισσότερες από 140 γλώσσες, με την ποιότητα και την απόκριση που διασφαλίζει η συνεργασία με την RR Donnelley.

Η υπηρεσία της μετάφρασης περιλαμβάνει μια διαδικασία 3 βημάτων: μετάφραση – διόρθωση – έλεγχος ποιότητας. Για την εξασφάλιση της ποιότητας της υπηρεσίας μας, ορίζεται ειδικός υπεύθυνος για την παράδοση του έργου και την εταιρεία σας.

Κάθε βήμα πραγματοποιείται από επαγγελματίες γλωσσολόγους και εξειδικευμένους συνεργάτες ανάλογα με το αντικείμενο του κειμένου (πχ. νομικό κείμενο, ιατρικό, εξειδικευμένος κλάδος της οικονομίας κ.λπ.), οι οποίοι έχουν ως μητρική την τελική γλώσσα.

Με την μετάφραση των κειμένων σας δημιουργούμε βάση δεδομένων για τα επόμενα έργα μετάφρασης που θέλετε να μας αναθέσετε, μειώνοντας έτσι το μελλοντικό κόστος.

Η υπηρεσία είναι πιστοποιημένη με το εξειδικευμένο Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 15038:2006 Παροχή Υπηρεσιών Μετάφρασης, το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές της διαδικασίας της μετάφρασης, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα της υπηρεσίας.

 

Οφέλη για εσάς

 

• Εξειδίκευση αντικειμένου και δημιουργία βάσης δεδομένων.

• Τοπικοποίηση περιεχομένου.

• Αξιοποίηση του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών.

• Κλιμακωτές, μεταβλητές και αποδοτέες χρεώσεις.

• Εφαρμογή σε οποιοδήποτε επιθυμητό μέσο (έγγραφο, λογισμικό, website, άλλο).